Infomedia söker ambitiös säljare inom sociala medier/SaaS

Vem letar vi efter:

Infomedia utökar sitt Stockholmskontor med en ambitiös och driven säljare av SaaS-lösningar inom Social Media Management, Social Listening och medieanalys.

Som säljare blir du en del av en större sammanhang där ditt fokus blir etableringen av nya kunder. Det är ditt ansvar att bygga en kundportfölj helt från start. I takt med att du lyckas med dina uppgifter expanderar vi och blir flera- detta är ett jobb med mycket goda karriärmöjligheter.

Vi söker rätt personlighet för jobbet, vilket betyder att om du har stor erfarenhet så kommer vi att anpassa arbetsuppgifterna efter det, och likaså om du har mindre erfarenhet. Det viktigaste är att du har rätt glöd, rätt ambitionsnivå och att du är sugen på att komma in tidigt i någonting som kan bli mycket större.

Du har ett gediget intresse för digitala och sociala medier och ser vilka möjligheter de innebär för verksamheter och organisationer i deras kommunikation och marknadsföring. Vi förväntar oss att du är socialt intelligent, utåtriktad och tillför energi till rummet. Du ska kunna arbeta självständigt, och på egen hand lägga upp din dag, vecka och månad med planerade aktiviterer för att nå och överskrida dina mål. Vi tror att du i allmänhet är en early adaptor.

Vad du kan förvänta dig av tjänsten:

Din primära uppgift är att vinna nya kunder till Infomedia genom en proffesionell bearbetning av marknaden. Du kommer att mätas på säljresultat och aktivitet. Som säljare har du ansvaret för inledande kontakt, möten, värdeskapande, utarbetande av lösningsförslag, förhandling och implementering av våra tjänster.

Du kommer ofta att samarbete med kollegor i olika specialistgrupper -inom presales, customer success, produktexperter, analytiker-  där du i samarbete med kollegorna sörjer för att kundens behov tillfredställs och att en rätta lösningen etableras. Det är specialister som implementerar våra tjänster, men det är ditt ansvar att överse och i vissa fall styra hur etableringen av nya kunder ska gå till.

Du kommer även att ha kontakt med representanter från våra partners i London, Luxembourg och Brighton, som utbildar kring produktnyheter, säljstrategier samt bistår vid mer komplexa case eller demos. Resor till våra partners samt huvudkontoret i Köpenhamn kommer att förekomma regelbundet.

För att stödja dig sker leadgenererande aktiviteter på flera fronter, däribland marknadsföring på sociala medier, flera välbesökta event under hösten samt direktleads från hemsida och partners. Du kommer att rapportera till säljchefen för Infomedia Sverige, som rapporterar till Chief Sales Officer på huvudkontoret i Köpenhamn.

Kvalifikationer:

  • Examen från universitet eller högskola
  • Relevanta meriter från tidigare arbete, föreningsliv, politik eller motsvarande.
  • Pluspoäng för erfarenheter av digitalt arbete inom marknadsföring eller media.
  • Pluspoäng för erfarenheter av mjukvaruförsäljning.
  • Intresse för sociala medier
  • Ambitiös, social och utåtriktad
  • Resultatorienterad
  • Självständig
  • Mycket goda kunskaper i Svenska
  • Mycket goda kunskaper i Engelska

Om Infomedia:
Infomedia är ett media intelligence- företag med lösningar inom mediebevakning, sociala medier och medieanalys. Vår målsättning är att ge våra kunder ökad handlingskraft och insikter genom bevakningslösningar, analyser och rådgivning. Inom sociala medier är vi nordisk partner till tre världsledande varumärken inom Social Media Management och Social Listening, vars produkter och tjänster vi säljer, utbildar inom och ger support kring.

Infomedia har ungefär 200 medarbetare på huvudkontoret i Köpenhamn, och ytterligare kontor i Stockholm och Oslo. Läs mer på www.infomedia.se och www.infomedia.dk.

Ansökningsfrist och intervjuer:
Intervjuer sker löpande under Juni och Juli. Anställning sker så snart den rätta kandidaten är funnen.

Ansök genom att skicka CV och personligt brev till:
Alexander Wallin, Sales Manager för Infomedia Sverige
Mobil: 0739315294
Email:aw@infomedia.se