social-listening-lyssna.png

Lyssna på vad de säger om er på sociala medier

Bevaka och upptäck vad folk säger om ert varumärke, bransch, konkurrenter och samhällstendenser med social listening i Talkwalker. 

Använd kunskapen till att fokusera er kommunikation, hålla er uppdaterade på tendenser eller agera optimalt i er kriskommunikation om ni eventuellt drabbas av en shitstorm.

 

 
social-listening-2-google-analytivs.png

Mät effekten av era kampanjer

Effekten av en kampanj mäts ofta när kampanjen är slut, men med social media monitoring kan ni fortlöpande mäta effekten och optimera er kommunikation på sociala medier och därmed spara både tid och pengar. 

I Talkwalker kan ni sammanföra data från er kundsupport eller försäljningsavdelning med data från era insatser på sociala medier och se den direkta effekten av er kampanj.

 

 
Tegnebræt 1.png

Jämför er med era konkurrenter

Använd Talkwalker till social listening för att upptäcka vem som styr samtalet på sociala medier och undersöka er share of voice i en aktuell debatt.

Ta reda på vem som får störst engagement i er bransch och vilka potentiella influencers som talar om era konkurrenter.

 

Så här hjälper vi er

ikon_bredspaltet_timeline_step1.png

Skräddarsydd uppsättning

Våra experter omsätter era behov i Talkwalker som social media listening lösning som kan användas i flera delar av organisationen, från chefen som ska hållas uppdaterad till er social media manager som ska djupdyka  i data.

ikon_bredspaltet_timeline_step2.png

Utbildning och träning

Det är viktigt för oss att ni använder ert social media monitoring tool på bäst möjliga sätt. Vi skapar därför tillsammans ett utbildningsförlopp som passar just er organisation. I våra workshops blir ni tränade i Talkwalker och vikten av att lyssna till det som sägs där ute samt hur det kan användas i er organisation.

ikon_bredspaltet_timeline_step3.png

Löpande rådgivning

Ni har kontinuerlig kontakt med våra experter inom social listening som rådger er om nya möjligheter och ger er tips på hur ni kan skapa bättre resultat med hjälp av er social media bevakning i Talkwalker.


blue-img.png

Förbättra er kommunikation med social listening


Analyser av sociala medier

Uppgradera er social listening med en skräddarsydd analys

Med rätt social listening tool kan ni få insikter om era kunder, eller välj att ta nästa steg och få en skräddarsydd analys som ger er de insikter som har betydelse för er kommunikation.

Läs mer om skräddarsydda analyser ›