social-media-management-handtera.png

Hantera alla era sociala nätverk från ett ställe

Med Hootsuite för social media management kan ni samla alla era kanaler så som Facebook, Twitter och Instagram i en social media plattform.

Här kan alla, från Social Media Manager och kommunikationsansvarig till kundservice, följa med i vad som sägs och skrivs om er på sociala medier samt svara på meddelanden och kommentarer i ett dashboard.

 

 
social-media-management-2-publish-and-plan.gif

Schemalägg och publicera innehåll på era sociala nätverk

Spara tid och resurser genom att utforma en content plan, skapa innehåll till alla era sociala medier-konton och schemalägg inläggen så er sociala media närvaro fortsätter vara aktiv, även när ni inte är det.

Effektivisera er kundservice med hjälp av ett bibliotek fullt av meddelanden som är redo att publiceras enligt er definierade strategi.

 

 
social-media-management-3-key-metrics.png

Mät och dela key metrics för sociala medier

Mät genomslag av era sociala kanaler och er performance mellan de teams som arbetar med era sociala medier i ett överskådligt dashboard.

Få en komplett översikt över era key metrics för Facebook, Twitter, Instagram osv. och samla detta i skräddarsydda real-time rapporter.

 

Så hjälper vi er

ikon_bredspaltet_timeline_step1.png

Kartläggning av arbetsflöde

Vi hjälper med att kartlägga era arbetsflöden så er Hootsuite social media management blir så effektiv som möjligt. Ni kan till exempel kategorisera era förfrågningar så ni har översikt över resursanvändande och vart behov för utbildning finns.

Utbildning & uppsättning

Vi hjälper er att utforma ett social media tool anpassat till era specifika behov och vi ser till att relevanta medarbetare blir utbildade i hur ni bäst använder Hootsuite till social media management.

ikon_bredspaltet_timeline_step3.png

Löpande rådgivning

Kontinuerlig rådgivning i användning av Hootsuite, så ni kan uppfylla era KPIs för social media management. Vi hjälper er med förankring i organisationen och efterföljande utbildning av medarbetarna.


Vill ni veta mer om Hootsuite SOM social media management?


Employee Advocacy

Nå ännu längre med employee advocacy 

Medarbetare har högre trovärdighet än företag och ni kan öka er reach och skapa tillväxt genom employee advocacy

Läs mer om employee advocacy >